DUAL - CS 435-1 Noblesse Makassar

Vorige Artikel 2 van 2
€ 629,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Een volautomatische plug & play platenspeler van topklasse

 

Dit is de CS 435-1 van Dual,  maar hier "verpakt" in een nobel frame met Makassar echt houtfineer. In vergelijking met de standaardversie is het chassis bijna twee keer zo zwaar, waardoor het apparaat aanzienlijk minder gevoelig is voor externe trillingen. Tracking en anti-skatingvermogen zijn instelbaar en bieden u dus de mogelijkheid om de draaitafel te upgraden met een andere pick-up. Om de toonarm en het chassis te beschermen, is natuurlijk een stofkap inbegrepen. "Made in Germany"!

 

Tonearm-technologie: op gewicht gebalanceerde toonarm, contragewicht en anti-skating verstelbaar. Tape-kop met 13 mm (1/2 inch) systeembevestiging. Torsiebestendige toonarmkop. Chassettechnologie: massief houten console. Aluminium plateau met antistatische viltbekleding. Aandrijftechnologie: riemaandrijving met geslepen platte riem. DC-motor met elektronische snelheidsregeling. Toonarmlift met verminderde viscositeit. Automatische toonarm bevestiging. Eindschakelaar met feedback van de onderarm.

 

Geleverd met Audio Technica AT-91

 

Technische gegevens: snelheid 33/45 U / min, synchronisatieschommelingen 0,12%, ruis-ruisverhouding 46 dB, Rumpel-ruisverhouding 68 dB, zendbereik 20-22000 Hz

 

Afmetingen 420x125x360 mm

 

Gewicht 6,6 kg.

Aanbieding

© 2016 - 2020 Platendraaiers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel